Novinky Promo akce2
logo CODEWARE
Domů Potisk etiket a karet Řešení Blog Servisní středisko

Pomůžeme vám s přechodem na OS Android

Vaše mobilní počítače s vestavěným snímačem čárových kódů (jinak také "přenosné terminály"), které používáte na prodejně, ve skladu nebo pro načítání údajů ve výrobě, už mají dávno své nejlepší dny za sebou. Jsou potlučené, někdy mají prasklá sklíčka, klávesy ošoupané tak, že lze stěží přečíst písmena, opravy jsou stále častější. Pořád ještě fungují, ale před zásadní otázkou, čím je nahradit, už neutečete.

 

Situace se vyjasnila po oznámení společnosti Microsoft©, že v prosinci 2019 ukončuje podporu i poslední mobilní platformy Windows 10 Mobile, která je ještě živá. Podpora operačních systémů Windows CE a WEH byla ukončena již v roce 2018. Jestliže tedy chcete nahradit své mobilní přístroje takovými, které si plně rozumí se všemi moderními technologiemi, nezbývá vám, než přejít na operační systém Android.

Porovnání vlastností mobilních počítačů podle používaného operačního systému se věnuje náš blog Jaký operační systém do terminálu?

Přecházíte-li z operačního systému Windows a používáte připojení do podnikového systému prostřednictvím klientů HTML5 nebo terminálové emulace VT/IBM, máte problém vyřešený. Stejně jako u zařízení na bázi Windows si zakoupíte potřebný počet licencí profesionálního internetového prohlížeče nebo terminálové emulace a vaše nové mobilní počítače se budou chovat úplně stejně, jak již jste zvyklí.

Pokud však potřebujete, aby na nově zakoupených zařízeních běžela vaše konkrétní aplikace, kdo vám ji vytvoří? Mobilní počítače s OS Android nemají něco podobného, jako Generátor aplikací, a programátoři jsou drazí. Nabízíme vám vytvoření potřebného programu APK podle vašeho zadání. Jako podklad akceptujeme i šablony vytvořené generátorem aplikací terminálů CipherLab (soubory s příponou ATF nebo AGX). Program, který pro vás vytvoříme, bude mít stejné ovládání a stejné výstupní soubory, jako předaná šablona. Konkrétní ukázky naší práce najdete na Google Play pod názvy Barcode Logger a Barcode Logger Lookup.

 

logo