Novinky Promo akce2
logo CODEWARE
Domů Potisk etiket a karet Řešení Blog Servisní středisko

Disinfectant-Ready Housing - produkty s ultraodolnou povrchovou úpravou nejen do zdravotnictví

Zařízení Healtcare (HC) mají zvýšenou citlivost na přenos bakterií a virů. Přístroje označené jako DRH (Disinfectant-Ready Housings) mají jinou povrchovou úpravu.

Jsou využívané ne jenom v nemocničním prostředí (obvykle v bílé barvě), ale i ve skladech, maloobchodě, dopravě a logistice (v barvě černé).

Tato zařízení jsou speciálně navržena tak, aby snášela pravidelné každodenní čištění drsnými dezinfekčními chemikáliemi bez jakéhokoli nepříznivého poškození nebo ohrožení integrity zařízení. Struktura plastů je navržena tak, že usnadňuje pronikání chemikálií do plastu.

Opakované používání chemických čistících prostředků potom nezpůsobuje změnu barvy zařízení, bobtnání a ztvrdnutí a popraskání pryže nebo některých plastů. To může vést k selhání hardwaru, což zvyšuje celkové náklady na údržbu zařízení.

Obzvlášť zažízení Honeywell je v HC jednička, protože čerpá nesmírné zkušenosti z Honeywell chemické divize.

Zařízení vyrobená s Honeywell pod označením DRH prošla přísnými nepřetržitými testy chemické expozice po dobu více než 500 hodin. Honeywell DRH jsou konstruovány tak, aby vydržely vícenásobné čištění za hodinu, každý den, s 34 schválenými čisticími roztoky. Produkty Honeywell ve většině případů splňují stejné požadavky na ochranu životního prostředí.

Mezi produkty Honeywell s kryty připravenými k dezinfekci – označení DRH patří:

Snímače čárových kódů:

Mobilní tiskárny:

  • Řada RP2

Mobilní počítače:

Produkty se průběžně doplňují do prodeje, pokud nenajdete vhodný produkt pro vás, neváhejte kontaktovat naše obchodníky, proberou s vámi vaše požadavky a navrhnou řešení.

 

logo