Novinky Promo akce2
logo CODEWARE
Domů Potisk etiket a karet Řešení Blog Servisní středisko

Jak na rychlou a přesnou identifikaci zkumavek - nejen na testy na COVID-19

Hlavním tématem roku je bezpochyby testování na COVID-19. Společnost CODEWARE nabízí kompletní řešení od značení (potisku) až ke čtení kódů, které jsou určené na polepování zkumavek s testy na COVID-19.

Celý systém identifikace testovaných vzorků musí být maximalně rychlý a přesný. Proto se používají pro potisk speciální etikety o velikosti 6 mm x 6 mm. Na samolepící etikety se tiskne kódem Datamatrix. Samolepící etikety se lepí na dno zkumavek, které se vkládají pro testování do větších boxů tak, aby byla možná rychlá identifikace pomocí čtečky čárových kódu.

 

 

Co budete potřebovat, když si chcete koupit již potištěné etikety na zkumavky pro testy na COVID-19?

Samolepící etikety na označení zkumavek je možné objednat přímo v CODEWARE. Společnost nabízí potisk kódů na speciální etikety se speciálním lepidlem. Etikety jsou velké 6 x 6 mm, jsou určené pro aplikaci na dno zkumavky.

 

 

Co budete potřebovat když si chcete celý systém od tisku až ke snímání zabezpečit sami?

Speciální samolepící etikety na testy na COVID-19 je možné zakoupit u společnosti CODEWARE.

Pro potisk etiket používejte větší kovovou tiskárnu, která zabezpečí maximální přesnost tisku.

Pro tisk etiket doporučujeme:

Pro snímání etiket máte více možností, vzhledem k velmi malému rozměru etiket je vhodné použít čtečky, které jsou již testované a označené společností CODEWARE jako vhodné:

Celý systém CODEWARE pro evidenci a identifikaci zkumavek pro testy na COVID-19 je ověřený a testovaný s uvedenými zařízeními a software. Protože jde o speciální řešení, nedoporučujeme v zařízeních improvizovat, ale držet se ověřeného postupu a ověřených zařízení.

 

 

logo