Novinky Promo akce2
logo CODEWARE
Domů Potisk etiket a karet Řešení Blog Servisní středisko

Mobility Edge Platform - Síla jednotné a dynamické platformy mobilních zařízeních


 

 





Mobility Edge™ vychází z rozsáhlého výzkumu shromážděného od celosvětové komunity zákazníků společnosti Honeywell z celé řady technologií. Honeywell si uvědomil, že společnosti chtějí jednotnou hardwarovou a softwarovou platformu, která umožňuje rychlé nasazení, dobrý výkon a přizpůsobivost měnícím se potřebám.

Užití více zařízení pro správu a údržbu podnikových IT zbytečně zvyšuje vaše náklady a časově vás zatěžuje.

Mobility Edge™ zaručí zákazníkům podnikovou bezpečnost, spolehlivost, mobilitu a zároveň je nebude omezovat fragmentovaným mobile computingem.

Platforma je určena pro Android, který se stále častěji stává standardem pro průmyslová mobilní zařízení. Společná platforma zajišťuje konzistenci mezi zařízeními nové generace společnosti Honeywell a usnadňuje zákazníkům aktualizaci současných modelů, správu aktualizací zařízení a rychlou implementaci softwarových aplikací.

Vyřazení mobilní investice kvůli ukončené podpoře nebo neplánovanému nákupu upgrade, který je mimo rozpočet může být velmi nepříjemnou záležitostí, přesto se tyto nepředvídatelné náklady mohou objevit.

Investujte nyní do programu Mobility Edge™, který Vám usnadní upgrade na Android R.

Tato jednotná dynamická platforma pro mobilní zařízení je navržena tak, aby jste:

  • Urychlili nasazení - Ověřte si jednom zařízení, nasaďte pak všude. Rychleji, snadněji a za nižší cenu. Mobility Edge umožňuje všestranné předpřipravené funkce pro rychlé znovu-nasazení.
  • Optimalizovali obchodní výkon - Výkonné, vestavěné nástroje napříč platformou umožňují rychlejší sběr dat a bezpečnou a vylepšenou komunikaci mezi pracovníky.
  • Prodloužili životní cyklus - Mobility Edge™ snižuje celkové náklady na podporu probíhajících upgradů operačního systému Android R. U servisních balíčků (produkt Honeywell) zabezpečuje 5 let podporu.
  • Posílili bezpečnost - Mobility Edge™ je navržena tak, aby vás osvobodila od zátěže fragmentované mobilní výpočetní techniky. Jak? Poskytováním jednotné, dynamické hardwarové a softwarové platformy, která nabízí agilní přístup umožňující podnikovým IT poskytovat lepší mobilní řešení napříč vaší firmou. Nejlepším bezpečnostním postupem podporovaným Google Android je udržovat zařízení na nejnovější verzi operačního systému. Android obvykle podporuje verzi operačního systému po dobu 3 let. Funkce zabezpečení přidané do nových verzí operačního systému nelze zpětně přenést na předchozí verze operačního systému. Pokud nemáte nejnovější verzi operačního systému, jste v ohrožení.

Unifikovaná platforma Mobility Edge™ se skládá z:

  • Common Hardware (System On Module, or SOM) - zahrnuje CPU, paměť, WWAN (ve vybraných zařízeních), WLAN, Bluetooth®, komunikaci v blízkém poli (NFC) a Zigbee (ve vybraných zařízeních).
  • Common Operating System Image pro více generací Androidu, od Androidu O až po Android R.
  • Common Software Ecosystem - zahrnuje nejen software Honeywell, ale také Honeywell schválené ISV (nezávislí dodavatelé softwaru).

Zařízení, které patří pod platformu Mobility Edge™ jsou:

Pro více informací se neváhejte obrátit na naše obchodní oddělení.

 


 

logo