Novinky Promo akce2
logo CODEWARE
Domů Potisk etiket a karet Řešení Blog Servisní středisko

Použití čistící sady pro termotransferové tiskárny

Pomocí čistící sady pro termotransferové tiskárny bude Vaše tiskárna stále ve skvělé kondici. 

Stlačeným vzduchem rychle odstraníte prach a nečistoty z čidel. Pomocí hadříku a čistícího roztoku odstraníte nečistoty z tiskové hlavy a válce, případně nalepené zbytky etiket. Pomocí tyčinek a čistícího pera velmi rychle odstraníte nečistoty na tiskové hlavě a můžete tak okamžitě pokračovat v tisku.

Zvýhodněná sada obsahuje:

  • Čistící roztok na tiskové hlavy - 20ml - Tento čístící roztok byl speciálně vyvinut, aby tiskovou hlavu vyčistil především šetrně, rychle a efektivně.
  • Antistatické ubrousky - 5 ks - Antistatické ubrousky představují nezbytný doplněk pro jakékoliv čištění termo hlav a elektronických součástek.
  • Stlačený vzduch - 400ml - Stlačený vzduch je vynikajícím pomocníkem pro odstranění prachu a nečistot z těžko dostupných míst.
  • Čistící tyčinky pro tiskové hlavy (2 ks) - Speciální tyčinky napuštěné izopropylalkoholem na čištění tiskových hlav termotransferových a LED tiskáren.
  • Čistící pero na tiskové hlavy - Speciální čisticí pero pro údržbu tiskových hlav všech typů tiskáren. Pero účinně odstraňuje zbytky barviva z tiskové hlavy.

 

logo