Novinky Promo akce2
logo CODEWARE
Domů Potisk etiket a karet Řešení Blog Servisní středisko

Představujeme vám aplikaci ZEBRA Mobility DNA OCR Wedge

Snímejte standardizovaná data jednoduše pomocí Zebra Mobility DNA OCR Wedge. Šest různých konfigurací OCR Wedge automaticky zachycuje textové řetězce, které obsahují specifické typy dat. Automatické zachycení dat navíc posouvá automatizaci procesů na další úroveň, čímž se výrazně zkracuje doba cyklu a zvyšuje se přesnost dat a efektivita pracovní síly.

Vaše terminály Zebra nemusíte používat pouze na čtení čárových kódů. Díky aplikaci OCR Wedge můžete prostřednictvím fotoaparátu číst i písmo.

Například, potřebujete číst VIN číslo ve Vašem velkém techničáku?

Stačí namířit fotoaparát, vycentrovat požadovaný text a OCR Wedge se postará o zbytek. Už žádné pracné a časově náročné zadávání dat. Už žádná příležitost pro chyby v klíčování, které mohou vést k nákladným nebo katastrofálním následkům. Jen rychlé a přesné zachycení textu. Zebra Mobility DNA OCR Wedge usnadňuje automatizaci procesů.

Jaké jsou možnosti čtení díky OCR Wedge?


STÁTNÍ POZNÁVACÍ ZNAČKY • Rozpoznání SPZ značek vozidel (s omezením, aktuální seznam u ZEBRA)

 


IDENTIFIKAČNÍ DOKLADY • Automatické rozpoznání různých identifikačních karet a držitelů řidičských průkazů • Řidičské průkazy: Evropa, USA, Kanada, Austrálie, Nový Zéland • Národní/rezidentní průkazy: Evropa, USA, Mexiko
 


IDENTIFIKAČNÍ ČÍSLA PNEUMATIK (TIN) • Automatické rozpoznání identifikačních čísel pneumatik

 


IDENTIFIKAČNÍ ČÍSLA VOZŮ (VIN) • Automatické rozpoznání ISO 3779 VIN z čelního skla a většiny vytištěných dokumentů

 


ODEČET MĚŘIČŮ • Automatické rozpoznání analogových, číselníkových a digitálních odečtů

 


KONTEJNERY • Automatické rozpoznání ID kontejneru podle ISO 6346 a EN 13044-1

 

  • Strojové učení

Díky strojovému učení je každá konfigurace OCR Wedge uzpůsobena tak, aby extrahovala pouze potřebný text, a také překonává specifické problémy související s umístěním textu. Například OCR Wedge pro identifikační číslo pneumatiky (TIN) je uzpůsoben tak, aby úspěšně přečetl text na křivce, překonal nízký kontrast černého textu vytištěného na černém povrchu a ignoroval velký objem okolního textu - problémy, které by tradiční OCR engine řešil jen obtížně.

  • 100% nasazení

Nemáte k dispozici Wi-Fi nebo mobilní připojení? Žádný problém. Veškeré zpracování probíhá v mobilním zařízení Zebra. Mobilita DNA OCR Wedge jednoduše funguje všude - dokonce i v podzemních garážích, uvnitř nákladních lodí a na odlehlých místech. A protože data nikdy neopustí vaše zařízení, je OCR Wedge vysoce bezpečný - data se nikdy nezpracovávají ani neukládají na externích cloudových serverech.
 

  • Snadné nasazení

Začněte optimalizovat své pracovní postupy pomocí OCR Wedge během několika minut. Konfigurace OCR Wedge jsou poháněny nástrojem DataWedge, což je bezplatný nástroj Zebra Mobility DNA, který je předinstalován na všech mobilních počítačích Zebra a který usnadňuje integraci zachycených dat do vašich podnikových aplikací bez nákladného a časově náročného programování. Chcete-li aktivovat OCR Wedge, stačí si vybrat funkce OCR, které potřebujete, zakoupit odpovídající licenci (licence) a začít skenovat.

Příklad:

Vehicle Identification Number (VIN) OCR: 1-Year Term License € 5.00 /ks
Vehicle Identification Number (VIN) OCR: 2-Year Term License € 10.00 /ks

*OCR Wedge je možné spustit prostřednictvím DataWedge verze 11.2.  na omezeném počet produktů běžících na Android 11.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

 

logo