Novinky Promo akce2
logo CODEWARE
Domů Potisk etiket a karet Řešení Blog Servisní středisko

ESL Elektronické cenovky využité jako informační panely u místností budov

Společnost CODEWARE nabízí také systém elektronických cedulek. Uplatnění najdou nejen v obchodě, kde už elektronické cenovky jsou běžné, ale i díky variabilitě velikostí e-ink displejů se můžou implementovat do informačního systému budov.

Díky možnosti aktualizace obsahu, trvalému zobrazení obsahu bez nutnosti dodávat trvale energii, jsou i ideálním nástrojem pro označení místností. Nové požadavky na variabilitu budov a sdílených kanceláří vytvářejí nové požadavky na informační systém budov.

Elektronická cedulka dokáže díky e-ink systému displeje, trvale zobrazit obsah bez nutnosti přívodu napájení. Cedulky mají vlastní baterie, takže není nutný přívod el. energie. Vzhledem k tomu, že cedulky spotřebovávají energii pouze při komunikaci a změně obsahu, baterie vydrží i několik let. Obsah na cedulce je možné libovolně měnit a zobrazovat tak aktuální informace.

Pro školní budovy může zobrazovat kabinet učitelů a jejich aktuální rozvrh a například v době volna nebo nemoci zobrazit informaci o nedostupnosti. U zasedací místnosti lze zobrazit seznam událostí a obsazenost místnosti. Cedulky komunikují bezdrátově se základnou, která je centrem pro až 2500 cedulek v dosahu 100 m.

Data lze přijímat v množství formátů, podporované jsou propojení s databázemi SQL, REST API, CSV a dalších systémů. Centrální jednotka může pracovat i zcela autonomně jak v uzavřené síti, nebo s přístupem do internetu na cloudové úložiště. Lze tak připravit aplikaci na míru Vaším požadavkům, kdy můžete obsah aktualizovat pohodlně ze svého mobilu kdekoliv na světě.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

logo