Novinky Promo akce2
logo CODEWARE
Domů Potisk etiket a karet Řešení Blog Servisní středisko
  1. RFID a NFC
  2. Čtečky RFID a NFC
  3. Upevněné a vestavěné
  1. RFID a NFC
  2. Antény RFID a NFC

Kathrein Logo

ARU 8500 RAIN RFID čtečka s vestavěnou anténou, 865-868MHz, CSB Ant.,PoE, Linux

RAIN RFID čtečka s vestavěnou unikátní trojzónovou anténou ARU8500 je perfektní řešení pro evidenci pohybu zboží v průmyslovém, logistickém a maloobchodním sektoru. Tato funkce je ideální pro dveře doků pro detekci zboží a jeho směru pohybu, stejně jako systém ochrany proti krádeži, který kontroluje, zda bylo zboží zaplaceno, když zákazníci opouštějí prodejnu. ARU 8500 RAIN RFID čtečka s vestavěnou anténou, 865-868MHz, CSB Ant.,PoE, Linux
Kathrein ARU 8500 RAIN RFID čtečka s vestavěnou anténou, 865-868MHz, CSB Ant.,PoE, Linux
ico ARTIKL: KA-ARU-8500
Dostupnost: 1 ks Termíny doručení

Záruka (měsíců): 24

56 455,-  bez DPH
68 310,6 s DPH


Hmotnost: 6.96kg
Všudypřítomnost znamená schopnost být všude přítomen. Pro průmyslovou výrobu nebo logistické procesy je však také požadavkem, aby odeslané zboží nebo komodity byly neustále sledovány. Stěžejní význam mají přechody mezi výrobními oblastmi nebo jednotlivými částmi v dodavatelském řetězci. Čtečka Kathrein ARU8500 umožňuje spolehlivou detekci zboží a směru pohybu.
 
Základní funkcí ARU 8500 je kruhová spínací anténa. Na rozdíl od standardních RFID antén zde lze paprsek antény otočit do tří oblastí, aby bylo možné sledovat směr pohybu na portále nebo když zboží prochází bránou. Jinak snadno detekovatelná oblast průjezdu je rozdělena do tří zón, aby bylo možné spolehlivě určit směr pohybu při průchodu zboží bránou (zóna 1 až 3; zóna 3 až 1).
 
Zvláště užitečná je zde možnost rozlišit přepravované zboží, které projde všemi třemi zónami, od nepohybovaného zboží, které je zjistitelné pouze v jedné zóně.
 
Hlavní vlastnosti čtečky s vestavěnou anténou Kathrein ARU-8500
  • Automatické ověření načítání
  • Integrovaná fázovaná anténa pro detekci směru pohybu
  • 3 porty pro další externí antény
  • Typická detekční zóna 3 x 7 m pro řešení RFID brány
  • Cenově výhodná montáž na strop
 
 
logo