Novinky Promo akce2
logo CODEWARE
Domů Potisk etiket a karet Řešení Blog Servisní středisko

Barevný potisk etiket různých tvarů nebo s odtahem bez okrajů

Obal prodává. Je to skutečnost, které si je vědomo mnoho společností. Láká barevnost, provedení i obalový materiál.

Proto se i na výrobu barevných samolepících etiket klade velký důraz na provedení. Barevné etikety mohou být například průhledné – potom je nevyhnutelné použít 5-ti barevnou tiskárnu (OKI Pro1050), kde kromě 4 standardně používaných barev je i barva pátá – bílá.

S tiskárnou OKI Pro1050 můžete tedy tisknout průhledné barevné samolepící etikety. Lepí se většinou na skleněné láhve a jiné skleněné výrobky.

Barevná etiketa může být i různě tvarovaná. Tady se kreativitě hranice nekladou. Vytisknete srdíčko barevně na průhlednou etiketu a vyřežete na finishing plotru VIRGO a můžete být připraveni na svátek Valentýna. Do srdíčka můžete na zakázku napsat „Mé milované Haničce“ a máte jedinečný Valentýnský dárek pro Haničku.

Hlavně mezi přáním a realizací je několik hodin. Když přijde přání na narozeninový dárek, změníte během lusknutí prstu návrh a vytisknete třeba: „Mnoho zdraví náš milý Jeníčku“.

Dostat tuto flexibilitu do své kanceláře můžete zakoupením barevné tiskárny OKI Pro1040/1050 a případně plotru VIRGO. Zrovna flexibilita je základ pro to se přizpůsobit rychle trhu a nečekat několik týdnů na zadání do tiskárny (FLEXO tisk, siťotisk), výrobu raznice, poladění návrhu… a potom svůj záměr několik týdnů předělávat. A hlavně! S tiskárnou OKI Pro1040/1050 můžete měnit svůj záměr doslova po každém potištěném štítku.

Všechny tiskárny zanechávají povinné nepotisknutelné okraje. Pro potřebný design etikety jsou tyto okraje mnohokrát nežádoucí. Co s tím? Vzít nůžky a stříhat? NE. Vzít žiletky a řezat? NE. Jde to automaticky a to VIRGO strojem na odtažení „mřížky“, kde se nepotřebný okraj automaticky odtahuje od samotné potištěné barevné etikety a dostáváte skvostný výsledek.

Článek o instalaci tiskárny OKI Pro1050 v kombinaci s vyřezávacím plotrem Virgo v rodinném Vinařství Foukal si můžete přečíst v tomto ČLÁNKU.

Neváhejte, přemýšlejte a současně si své myšlenky třiďte a konzultujte s CODEWARE. Vy přece musíte mít něco jiného než konkurence a co nejrychleji!!! Výsledek se dostaví!

logo