Novinky Promo akce2
logo CODEWARE
Domů Potisk etiket a karet Řešení Blog Servisní středisko

Jak číst DPM ražené alfanumerické znaky? Pomocí OCR v průmyslové kameře Zebra VS40


V červenci jsme na přání zástupců firmy Edwards navštívili jejich provoz v Lutíně, kde jsme společně s techniky společnosti Zebra Technologies hledali vhodné řešení pro čtení seriových čísel na jejich dílech. Nebylo to jednoduché, protože neeloxovaný hliník a zaoblení podkladu ztěžovalo podmínky. Také se budou měnit světelné podmínky v provozu a pozice dílu na lince.

Pomohla variabilita kamer Zebra – kombinace filtrů a pěti možných světelných variant dosvitu. Nakonec jsme řešení našli. V srpnu budou ve firmě Edwards provozní testy a držíme si palce, aby po prázdninách došlo k realizaci.
 

Společnost Zebra Technologies nabízí novou generaci inteligentních kamer, které zásadně zvýší úroveň vašich operací. Od sledování zásilek až po detailní kontrolu kvality výrobků a zboží. Toto řešení strojového vidění vám poskytne okamžitý přehled o situaci, čímž předejdete nepříznivým událostem, jež by mohly negativně ovlivnit vaši výrobu nebo provoz.

Tato špičková technologie strojového vidění přináší nepřekonatelnou přesnost do výrobních nebo skladových procesů. Navíc díky upgradovatelným funkcím jsou kamery schopné přizpůsobit se měnícím se potřebám podniku, což umožňuje překonávat rostoucí podnikové výzvy.

Bez ohledu na to, zda potřebujete jednoduché nebo náročné kontroly kvality na vaší výrobní lince, máme pro vás ideální řešení.  Pro více informací neváhejte kontaktovat naše obchodní oddělení.


*ilustrativní fotografie společnosti Zebra Technologies
 

logo