Novinky Promo akce2
logo CODEWARE
Domů Potisk etiket a karet Řešení Blog Servisní středisko

Jak začít používat kódy SSCC na logistických / paletových etiketách

SSCC (Serial Shipping Container Code) kódy jsou významným nástrojem pro moderní dodavatelské řetězce, které usilují o zlepšení efektivity práce, pohybu zboží a sledovatelnosti svých operací. Tento jedinečný identifikátor pomáhá organizacím řídit a optimalizovat tok zboží od místa výroby až po konečného zákazníka, což vede ke snížení nákladů a zvýšení spokojenosti zákazníků. Zdokonalení vyskladnění produktů a jejich sledovatelnosti je klíčem k úspěchu v dnešním konkurenčním obchodním prostředí.

Použití SSCC kódu, který je zapsán formou čárového kódu obvykle typu GS1-128 (dříve EAN-128), umožňuje rychlý a jednoduchý způsob přijetí (vyskladnění) zboží. Načtením kódu snímačem jednoduše zanesete veškeré zapsané informace do vašeho systému a zároveň eliminujete riziko chyb při ručním zadávání.

V CODEWARE máme se zavedením SSCC kódů zkušenosti a proto se na nás neváhejte obrátit. Rádi Vám pomůžeme s výběrem SW pro vytváření a tisk štítků, najdeme vhodnou tiskárnu do Vašeho prostředí, doporučíme spotřební materiál.

Již máte vlastní tiskárnu, ale nevíte, jak na tvorbu paletových štítků s SSCC kódy? Můžete využít našich služeb a nechat si štítky vytvořit, případně Vám můžeme zařídit školení na míru.
logo