Novinky Promo akce2
logo CODEWARE
Domů Potisk etiket a karet Řešení Blog Servisní středisko

Půjčovna lodí a vodáckého vybavení s pomocí RFID

Hurá na vodu!

Právě teď, v době psaní tohoto textu, začátkem listopadu to zní divně, to je pravda. Nám ale nejde o to splouvání řeky jako takové, ale řekneme si, jak to může vypadat v půjčovně vodáckého vybavení.


Při půjčení vybavení to může vypadat jednoduše, jedna loď, dva barely, dvě pádla, dvě vesty. Ale když v sezoně o víkendu přijde do půjčovny třeba 30 skupin v průměru s pěti loďmi, pak lidská organizační schopnost během hodiny 200 lidí jen tak neodbaví. A jak by to vypadalo s pomocí RFID? Představte si, že zákazník na vstupu do půjčovacího prostoru načte číslo své smlouvy. Jeho kamarádi si vyberou to, co jim náleží a co jim vyhovuje. Na konci jen procházejí branou, která ověří veškeré zapůjčené vybavení. Buď svítí zelené světlo, že si půjčili co měli, nebo se rozsvítí červené a jeden člověk ve výdejně zkontroluje, kde nastala chyba.

Půjčovna lodí s RFID obslouží více zákazníků s menším počtem personálu, zvýší rychlost výdeje ve špičkách o víkendech a o prázdninách. Vedlejší výhodou bude při vracení vybavení jistota, který zákazník vybavení ztratil a který naopak našel. Zkrátka férový přístup.

Obraťte se na CODEWARE, dodáme kompletní řešení.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo